суббота, 3 июня 2023 г.

Капітану теплоходу "Запоріжжя" Володимиру Моісейкіну – 65!


43 роки Володимир Петрович Моісейкін працює в УДП.
Як завжди, він святкує день народження у рейсі, на капітанському містку.

У рейс судно вирушило ще 10 березня.
Із Ізмаїла взяли вантаж металу на порт Русе, а звідти завантажили 9,5 тис. тонн вугілля на Обреновац.

Наразі судно прийшло під розвантаження 7 тис. тонн аглоруди до порту Смедерево. Після розвантаження планується зачистка секцій під зернові.
Протягом рейсу довелося працювати за умови високих рівнів води у Дунаї, на деяких ділянках здійснювалися проводки.

Екіпаж вийшов у рейс у скороченому складі – без третього помічника капітана та без третього механіка, що не заважає справлятися з рейсовим завданням.
Командою капітан дуже задоволений, усі працюють дружно, з віддачею – що судноводії, що механіки, що палубна команда.

«Механік Георгій Калаянов – рідкісний фахівець, дуже прискіпливий та уважний до деталей. Силова установка судна під його надійним наглядом. Боцман Григорій Степаненко, дуже енергійний, за час рейсу буквально «вилизав» судно», - розповідає Володимир Петрович.

У нинішньому рейсі до складу екіпажу увійшли два стажери: майбутній судноводій Владислав Балика та майбутній механік Роман Бірка – хлопці хваткі, цікавляться професією та набираються досвіду.

Володимир Моісейкін працює у пароплавстві з 1980 року. Починав з посади матроса-моториста. На посаді капітана – з 2007 року.
На флоті капітана поважають за вірність слову, твердість характеру, чуйність і готовність надати підтримку членам екіпажу та колегам.

Вітаємо Володимира Петровича з ювілеєм! Бажаємо здоров’я, сили та енергії. Сподіваємося ще багато років бачити на капітанському мостику!

Читайте также