пятница, 24 февраля 2023 г.

Відбулася зустріч генерального директора УДП Дмитра Москаленка з головою Адміністрації судноплавства Євгенієм Ігнатенком


Прискорення перереєстрації флоту, диджиталізація, спрощення бюрократичних процедур, перезавантаження роботи Учбового центру УДП.

Ці та інші питання обговорювалися на зустрічі генерального директора УДП Дмитра Москаленка з новим головою Адміністрації судноплавства України Євгенієм Ігнатенком та його колегами, які відвідали Ізмаїл з робочою поїздкою.

Минулого року УДП розпочало перейменування флоту: прибираємо російський правопис, російські назви та діячів комуністичного режиму, - відзначив Дмитро Москаленко. - Проте процес виявився складнішим, ніж ми уявляли. В процесі корпоратизації УДП були допущені певні нормативні прогалини та недоопрацювання, що стосуються реєстрації флоту. Тепер нам доводиться це виправляти.

Домовилися з колегами спільно спонукати інші державні структури пришвидшитись та нарешті виконати необхідні бюрократичні процедури.

З січня у пароплавстві запущена нова електронна система документообігу. Ми максимально переводимо увесь облік та обмін інформацією у цифру. Плануємо оцифрувати і суднові журнали. На жаль, нормативна база ще вимагає ведення журналів у паперовому вигляді. Сподіваємось, що у перспективі спільними зусиллями вдасться скасувати цю застарілу, як на мене, вимогу.

Обговорили з шановними гостями і взаємодію щодо проєктів УДП по модернізації судноремонтного сліпу нашого Кілійського заводу та будівництву нових барж.

З керівником ДП «Моррічсервіс» Іриною Костюк домовилися про залучення її команди до напрацювання пропозицій щодо перспектив розвитку Учбового центру УДП. Дякую пані Ірині і за цікаві ідеї щодо вирішення проблеми дефіциту судноводіїв. Це сьогодні один з ключових факторів збільшення прибутковості роботи флоту УДП”.

Читайте также