понедельник, 9 января 2023 г.

З ювілеєм, Вікторе Івановичу!

8 січня ювілейну дату відсвяткував Віктор Іванович БОЧАЛОВСЬКИЙ, колишній заступник начальника служби зв'язку.

У пароплавство Віктор Іванович прийшов у 1970 році, закінчивши на відмінно курси радіотелеграфістів при навчально-курсовому комбінаті УДП. Наступні 29 років В.І. Бочаловський працював начальником радіостанції на морському та річковому флоті, забезпечуючи надійний та оперативний зв'язок з береговими службами, безпеку мореплавання, вирішення виробничих завдань судна, зв'язок членів екіпажу з сім'ями. Він постійно вдосконалював свої знання, без відриву від виробництва закінчив радіотехнічний факультет Херсонського морського училища.

Коли 1996-го на морських суднах почали скорочувати посаду начальника радіостанції, В.І. Бочаловський, як і багато його колег, перекваліфікувався, набув спеціальності судноводія. Він закінчив Київську академію водного транспорту, але на флот не повернувся, а перейшов у службу зв'язку.

Доскональне знання організації зв'язку на флоті, досвід експлуатації, монтажу обладнання зв'язку та електрорадіонавігації дозволили йому обійняти посаду інженера, провідного інженера, а з 2001 року – заступника начальника служби.

Віктора Івановича поважали як спеціаліста та керівника. Він усі сили присвячував улюбленій професії, знаходив способи вирішити будь-яке питання. Кваліфікований спеціаліст, ініціативний працівник, досвідчений організатор — такою була думка колег та керівництва підприємства.

На заслужений відпочинок ювіляр пішов 2008 року, віддавши 38 років рідному підприємству. 

Від імені ветеранської організації, колег зі служби зв'язку вітаємо Віктора Івановича з ювілеєм та бажаємо міцного здоров'я, благополуччя, професійного довголіття та всього доброго!

Читайте также