вторник, 27 сентября 2022 г.

З ювілеєм, Германе Костянтиновичу!

27 вересня 85 років виповнюється ветерану пароплавства, колишньому капітану річкових суден, старшому капітану-наставнику СБС Герману Костянтиновичу Герасимову.

Германа Костянтиновича чудово знають та пам'ятають і на флоті, і в берегових підрозділах пароплавства.

Г.К. Герасимов прибув до РДП у 1957 році після закінчення Астраханського морехідного училища. Працював на річкових судах транспортного флоту, вже у 28 років заміняючи капітана. 16 років працював на пасажирських швидкісних теплоходах, а 1966-го очолив екіпаж теплохода «Казань».

З 2005 року Г.К. Герасимова як досвідченого судноводія запросили до служби безпеки судноплавства. Тут стали в нагоді його величезний досвід, досконале знання суден і районів плавання, уміння спілкуватися з людьми. Його завжди відрізняли такі якості, як доброзичливість, компетентність, висока працездатність та відповідальність, самовіддача. Дуже багато сил він вкладав у навчання молодих командирів флоту, щедро ділився досвідом з судноводіння, багатьом дав подання на посаду капітана.

Флот став справою всього життя для Германа Костянтиновича, у Дунайському пароплавстві він працював понад 60 років. За багаторічну працю та професіоналізм він відзначений грамотами, знаками «Почесний працівник транспорту України», «За значний внесок» Головної держінспекції з безпеки судноплавства, «Почесний працівник УДП», «За безаварійну роботу. 35 років".

Ветеранська та профспілкова організації, служба безпеки судноплавства щиро вітають Германа Костянтиновича з ювілеєм і від щирого серця бажають міцного здоров'я, благополуччя, сімейного тепла, добра та удачі!

Читайте также