среда, 31 августа 2022 г.

УДП передало військовим ще один автомобіль

Пароплавство з самого початку війни запропонувало нашим захисникам надання різноманітної допомоги. У користування збройним силам передано кілька одиниць автотранспорту, підготовлено до передачі величезний перелік обладнання для організації пункту харчування. Ми пропонуємо військовим частинам паливно-мастильні матеріали, запчастини, іншу матеріальну допомогу.

При узгодженні з МІУ наразі розглядається питання про затвердження надання армії великої суми фінансової допомоги.

Проте варто враховувати, що УДП – підприємство, 100% акцій якого належить державі в особі Мінінфраструктури, що накладає певні вимоги з боку державного законодавства щодо безоплатної передачі матеріальних цінностей, що входять до основних фондів підприємства. Усі рішення проходять процедуру погодження з Мінінфраструктури. Процедура займає деякий час і вимагає відповідно оформленої документації, в першу чергу з боку військових частин.

Не можемо не згадати, що з початку війни з росією у лавах ЗСУ та територіальної оборони служить понад десяток працівників Українського Дунайського пароплавства – фахівців плавскладу та берегових підрозділів. Деякі з них були мобілізовані на службу через Ізмаїльський РТЦКтаСП, багато хто ще в перші дні війни пішов служити добровільно, але усіх їх об'єднує прагнення захистити рідне місто, країну від окупантів. Тому, допомагаючи збройним силам, ми допомагаємо і своїм колегам.

Читайте также