суббота, 18 июня 2022 г.

Вітаємо Едуарда Іванова із днем народження!

Екіпаж теплохода «Борис Макаров» щиро вітає з днем народження механіка Едуарда Іванова!

У 2001 році Е.Б. Іванов після закінчення Київської державної академії водного транспорту отримав спеціальність судномеханіка та деякий час працював на суднах приватних фірм третім механіком. В Українське Дунайське пароплавство прийшов 2003 року другим механіком на річкові судна.

Працював на теплоходах "Капитан Фоминых", "Улан-Батор", "Николай Будников" та інших. У 2011 році призначений на посаду старшого механіка річкових суден і того ж року очолив машинну команду теплохода «Борис Макаров».

Едуард Борисович щиро вболіває за роботу судна та екіпажу та зацікавлений у результатах своєї праці. На флоті його знають як грамотного, ініціативного, відповідального технічного спеціаліста. Цілеспрямованість у оволодінні професійними навичками, участь у ремонтно-профілактичних роботах дозволили йому набути гарного практичного досвіду та знання суднових механізмів. Він багато сил та часу приділяє підтримці свого штатного судна у робочому стані та зниженню невиробничих простоїв, пов'язаних з ремонтом.

У день народження колеги бажають імениннику міцного здоров'я, благополуччя, сил та енергії для професійних успіхів, оптимізму, радості та тепла. Нехай люблячі рідні та надійні друзі завжди будуть поруч у скрутну хвилину!

Читайте также