суббота, 11 июня 2022 г.

З ювілеєм, Володимире Петровичу!

11 червня 95-річний ювілей відзначив заслужений капітан річкового флоту Дунайського пароплавства, почесний працівник морського флоту, почесний працівник УДП Володимир Петрович Сатунін.

Понад п'ятнадцять років він пропрацював практично на всіх катарактних буксирах підприємства. Починав роботу старшим помічником капітана на пароплаві «Харьков», а з 1952 був висунутий на посаду капітана – спочатку пароплава «Львов», потім «Сталинград».

Оволодіваючи всіма навичками судноводіння в Катарактах, він, як і багато молодих фахівців того часу, не шкодував ані сил, ані часу, а керівництво, у свою чергу, відзначало і заохочувало найкращих. Так, за результатами роботи на пароплаві «Харьков» В.П. Сатуніна було занесено до Книги Пошани Дунайського пароплавства.

В 1957 році Володимир Петрович на верфі в Корнойбурзі прийняв нове головне судно «Владивосток».

По завершенні роботи у Катарактах В.П. Сатуніна було висунуто на посаду капітана-наставника служби безпеки судноплавства. Серед дунайських капітанів є чимало його вихованців, яким він допомагав у їх становленні у якості судноводіїв. 
Декілька років В.П. Сатунін був також головою державної екзаменаційної комісії Херсонського мореплавного училища для групи судноводіїв, яких готували для роботи у Дунайському пароплавстві.

Керівництво пароплавства, служби безпеки судноплавства, експлуатації флоту, ветеранська та профспілкова організації, колеги від душі вітають Володимира Петровича з ювілеєм та бажають здоров'я, бадьорості, сил, оптимізму, турботи та тепла близьких!

Читайте также