вторник, 1 февраля 2022 г.

Петра Степановича Глобу - з ювілеєм!

Глоба
Сьогодні ювілейну дату відзначає старший шкіпер пункту відстою суден на 77 км. Дунаю, почесний працівник УДП Петро Степанович Глоба.
 
Стаж роботи П.С. Глоби у пароплавстві – понад 50 років. На підприємстві Петро Степанович працює з 1968 року, після закінчення Кілійської моршколи. Починав матросом на морських баржах, пізніше працював на всіх типах суден: нафтоналивних танкерах, суднах-рудовозах, офіціантом та барменом – на пасажирському теплоході «Україна», артільником, кухарем, старшим кермовим – на ліхтеровозі «Юліус Фучик».

1984-го П.С. Глоба перевівся у підмінну команду несамохідного флоту, працював матросом, шкіпером, а останні 14 років  завідує пунктом відстою несамохідних суден на 77 км.

Петро Степанович – сумлінний, досвідчений фахівець, професіонал своєї справи, має великі навички роботи – так кажуть усі, кому довелося з ним працювати. Він відповідально ставиться до завдання щодо організації безпечної стоянки флоту, за необхідності не зважаючи на особистий час. Його поважають як чуйну та доброзичливу людину, яка завжди готова допомогти, підставити дружнє плече.

Колеги, друзі вітають Петра Степановича зі знаменною датою та бажають міцного здоров'я, благополуччя, енергії, більше приводів для радості, сімейного затишку та оптимізму!

Читайте также