понедельник, 24 января 2022 г.

Світла пам'ять Антоненку Миколі Артемовичу


Пішов з життя у віці 86 років колишній механік морських суден Антоненко Микола Артемович.

М.А. Антоненко народився 22 квітня 1935 року у с. Балочки Запорізької області. У Дунайському пароплавстві М.А. Артеменко працював із 1958 року після закінчення судномеханічного відділення Одеського вищого інженерного морського училища. Свою трудову діяльність розпочинав із посади четвертого, третього механіка теплохода «Кременец».

1963 року грамотного, перспективного технічного спеціаліста перевели у відділ теплопартії на посаду старшого інженера. У 1971 році Микола Артемович повернувся на флот. З 1977 року він – старший механік морських суден, з 1986-го – пасажирських суден.

За час роботи у пароплавстві Н.А. Антоненко зарекомендував себе дисциплінованим, працелюбним, старанним працівником, грамотним спеціалістом. Службові обов'язки виконував сумлінно, високому професійному рівні. Маючи великий практичний досвід, він охоче допомагав молодим фахівцям у їхньому професійному становленні, чим заслужив авторитет і повагу в колективі.

М.А. Антоненко були присвоєні звання «Найкращий раціоналізатор ММФ» та «Почесний працівник ММФ», він неодноразово заохочувався керівництвом пароплавства та адміністрацією суден почесними грамотами та подяками, преміями.

У Дунайському пароплавстві Микола Артемович працював до 2004 року.

Керівництво пароплавства, технічна служба, рада ветеранів, ППО ПрАТ «УДП» глибоко сумують з приводу смерті Миколи Артемовича Антоненка та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

Читайте также