пятница, 31 декабря 2021 г.

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!


Шановні моряки та працівники берегових підрозділів,
ветерани ПрАТ “УДП”, партнери-суміжники!

Від імені керівництва Українського Дунайського пароплавства від усього серця вітаємо вас із найбільш довгоочікуваними та світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі, адже Новий рік і Різдво – яскраві празники, які вселяють віру в себе, свої сили, надихають на успіх та здійснення найзаповітніших мрій. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від нас, від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Новий рік і Різдво Христове - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового року, який буде для нас щедрим на добрі справи та здобутки. Тож нехай цей рік, наповнений світлими ідеями та можливостями, стане роком позитивних змін і принесе стабільність та впевненість у майбутньому завдяки спільним зусиллям.

Нехай 2022 рік прийде до нас під знаком миру і добра, любові та поваги до ближнього, нехай у ваших оселях панують щастя, злагода, затишок і святковий настрій. Бажаємо, щоб новий рік приніс в кожну родину достаток і добробут, а Україні – мир, розквіт та благополуччя!

Щасливого всім Нового року і веселого Різдва!

Павло ЯЦЕНКО,
в.о. голови Правління ПрАТ "УДП".

Читайте также