четверг, 11 ноября 2021 г.

Морська адміністрація розпочала пошук капітанів шести портів


Державна служба морського та річкового транспорту (Морська адміністрація) оголосила кадрові конкурси на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б»: начальників відділу (служби) капітана — капітанів Одеського, Ізмаїльського, Маріупольського, Білгород-Дністровського морських портів, порту «Південний» та «Ольвія», пишуть “Порти України”.

Про це йдеться у наказі № 527 від 10 листопада. Від кандидатів вимагається досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» або «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років, загальний стаж плавання на посаді капітана судна більше 500 реєстрових тонн не менше 24 місяців, знання галузевого законодавства, а також володіння англійською мовою (морська специфіка) не нижче за рівень Upper-Intermediate (B2).

Документи приймаються до 17.00 17 листопада, тестування кандидатів відбудеться 19 листопада 2021 року. Тестування проводитиметься дистанційно через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби.

Читайте также