четверг, 21 октября 2021 г.

Територія БТОФ упорядковується



Нещодавно структурний підрозділ ПрАТ "УДП" - ГВСП «БТОФ» - був облаштований новою сучасною прохідною. Це - один із заходів з благоустрою території бази технічного обслуговування флоту. Тепер місце доступу на підприємство тішить працівників і відвідувачів привабливим зовнішнім виглядом та забезпечує персонал охорони комфортними умовами для роботи.

Крім того, поруч з прохідною споруджується простора крита альтанка, яка послужить для працівників місцем відпочинку.

Капітальний ремонт в'їзду проведений вперше за довгий час. Були відреставровані службові приміщення і облаштовано робоче місце, а також місце відпочинку для співробітників охорони, встановлена система опалення та кондиціонування, приміщення мебльовані, на вході встановлені сучасного вигляду таблички, а всередині - інформаційні стенди з протипожежної безпеки. Вхід на підприємство оснащений турнікетом і системою відеоспостереження.

Також будівельники демонтували старі конструкції та звели нові металеві ворота і паркан з логотипом підприємства. Ворота, крім того, що набули сучасного вигляду, оснащені електронікою, завдяки якій їх стулки відкриваються/закриваються для проїзду машин в автоматичному режимі.

Така модернізація обумовлена сучасними вимогами до безпеки об'єкту, контролем за працівниками і відвідувачами та транспортними засобами, а також поліпшенням пропускної здатності.

Турбота про людей починається з малого. І комфортна, безпечна прохідна - одна з «цеглинок» такої турботи.










Читайте также