среда, 6 октября 2021 г.

Туристичний сезон в українській дельті Дунаю наближається до завершення


3 жовтня, останній раз в цьому сезоні, в українську дельту заходив круїзний теплохід «Nestroy», що курсує на лінії від Відня до Вилкове, з австрійськими туристами на борту.

Фахівці відділу експлуатації пасажирського флоту ПрАТ «УДП» за програмою організували для іноземних гостей прогулянку містом Вилкове, відвідування інформаційно-туристичного центру Дунайського біосферного заповідника та видовищну поїздку в дельту Дунаю до 0 кілометру на прогулянковому теплоході УДП «Евгений Косяков».

Незважаючи на осінь, день видався погожий, і туристи в повній мірі змогли насолодитися екскурсією та водною прогулянкою по українській дельті. А на місці туристів, як і раніше, зустрічав «зірка» 0 кілометра лебідь Міша, з яким туристи із задоволенням спілкувалися і фотографувалися.


Нагадаємо, що наприкінці червня, після тривалої перерви, пов'язаної з глобальною пандемією COVID-19, теплохід «Nestroy», першим відновив суднозаходи в українську дельту Дунаю. Австрійський туроператор, в оперуванні якого знаходиться теплохід «Nestroy» - довгостроковий партнер УДП, з яким пароплавство працює з 2009 року.






Читайте также