понедельник, 25 октября 2021 г.

Світла пам'ять Леоніду Федоровичу Цибульському

На 83-му році пішов з життя колишній начальник відділу організації діловодства та контролю пароплавства Леонід Федорович ЦИБУЛЬСЬКИЙ.

Народився Леонід Федорович 5 липня 1939 року в п. Алмазна Кадієвського району Луганської області.

У 1962 році закінчив судномеханічне відділення Одеського вищого інженерного морського училища і був направлений в РДП. Послужний список Л.Ф. Цибульського в Дунайському пароплавстві великий. З 1963 року він працював четвертим, третім, другим механіком, з 1972 року - першим помічником капітана на річкових суднах. У 1977 році перейшов на берегову роботу. Був заступником секретаря парткому пароплавства, старшим інструктором главагентства РДП в Югославії, начальником сектора обліку та нагород, заступником начальника служби - начальником відділу підготовки кадрів і навчальних закладів, помічником начальника пароплавства з загальних питань, заступником начальника агентства в Болгарії, з 2002 року і до виходу на пенсію - начальником відділу організації діловодства та контролю пароплавства.

Л.Ф. Цибульський користувався великою повагою в колективі, був грамотним і справедливим керівником, спокійною, урівноваженою, доброзичливою, чуйною людиною, до нього завжди можна було звернутися за допомогою з робочих та особистих питань.

За трудовий внесок Леонід Федорович неодноразово нагороджувався почесними грамотами, був нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора, медаллю «Ветеран праці», знаком «Почесний працівник УДП».

Керівництво пароплавства, служба управління персоналом, бюро організації діловодства, ППО ПрАТ «УДП», рада ветеранів глибоко сумують з приводу смерті Леоніда Федоровича Цибульського та висловлюють співчуття рідним і близьким покійного.

Читайте также