среда, 4 августа 2021 г.

Уряд призначив трьох нових заступників Міністра інфраструктури України

На сьогоднішньому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив низку кадрових призначень.

Василя Шкуракова призначено Першим заступником Міністра інфраструктури України.

Працював на керівних посадах в Міністерстві фінансів України, ПрАТ "Укргідроенерго" (2017-2018) та ПрАТ «Укрфінжитло» (2020-2021).

Має понад 20 років професійного досвіду, зокрема у таких сферах як фінанси паливно-енергетичного комплексу, виробничої сфери та інфраструктури, майнових відносин та фінансового планування, боргової політики, управління фіскальними ризиками та ліквідністю ЄКР. Є членом Наглядової ради ПрАТ «Укргідроенерго» (з 2019 – по теперішній час).



Анатолія Комірного призначено заступником Міністра інфраструктури з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Починав кар’єру у 2006 році на виробничих видобувних підприємствах, де пройшов шлях від провідного інженера до експерта з інвеступравління. З 2011 року працював у Дніпропетровській обласній адміністрації, з 2014 року - на керівних посадах у IT-секторі.


Мустафу Масі Найєма призначено заступником Міністра інфраструктури України.

З червня 2021 року виконував обов’язки радника Міністра на громадських засадах. До цього працював заступником гендиректора державного концерну "Укроборонпром" (2019-2021).

У 2014 - 2019 роках був народним депутатом України VIII скликання, членом «Комітету з питань європейської інтеграції». У цей же період був Членом колегії Міністерства внутрішніх справ України та одним з кураторів проєктного офісу реформи Національної поліції України. До цього часу з 2005 року працював журналістом, редактором, телеведучим та медіаменеджером провідних українських видань.

Читайте также