четверг, 1 июля 2021 г.

У ПрАТ "УДП" відсвяткували День морського та річкового флоту України

 

1 липня в актовому залі Українського Дунайського пароплавства відбулося вшанування працівників флоту і берега, ветеранів підприємства з нагоди святкування  Дня працівників морського та річкового флоту України.

- На берегах Дунаю здавна живуть люди багатьох національностей, і він віддає їм свою могутність і право своєю працею прикрашати його береги, підкорювати свій норов та водити кораблі, - розпочала свято ведуча Жанна Мазур. - Саме тут, у славному місті Ізмаїл, було засновано одне з потужних підприємств на Дунаї - Дунайське пароплавство. З ним пов'язані життя та праця наших ветеранів, моряків, працівників берегових підрозділів, керівників підприємства різних років. Усіх, хто з честю та гордістю називає себе моряками-дунайцями.

Присутніх тепло привітав з професійним святом виконувач обов'язків голови Правління ПрАТ "УДП" Олег Мудраченко:

- Шановні колеги, ветерани, працівники берегових і відокремлених підрозділів УДП! Від імені керівництва пароплавства вітаю вас з професійним святом - Днем працівників морського та річкового флоту України. Бажаємо вам міцного здоров'я, успіхів, везіння, удачі, здійснення мрій, гідної оплати за вашу працю. Справа в тому, що морегосподарська галузь - одна з провідних галузей України, найбільш перспективна, та, що приносить доходи. Сподіваємося, що з вашою та нашою допомогою ми будемо примножувати, розвивати нашу галузь та приносити таким чином користь державі, а, відповідно, і собі у вигляді гідної оплати праці. Всім морякам і причетним до роботи флоту - всього найкращого!

Напередодні професійного свята в ПрАТ "УДП" був виданий святковий наказ про нагородження кращих працівників транспортного й пасажирського флоту, ГВСП «Підмінний екіпаж» і «КСБСРЗ», службово-допоміжного флоту, підмінної команди самохідного флоту та ветеранів.

Святковий наказ про нагородження зачитала начальник служби управління персоналом Любов Бандєєва. В урочистій обстановці Олег Мудраченко вручив працівникам плавскладу та берегових служб, ветеранам заслужені нагороди - почесну відзнаку «Знак Пошани» та Почесні грамоти УДП.










Після завершення офіційної частини відбувся святковий концерт, підготований Клубом моряків пароплавства. На ньому виступили талановиті зірки нашого міста та підприємтсва. Автор і виконавець власних пісень Олексій Паладій заспівав композиції «Мій Ізмаїл», «Пісня про рушник» та «Моряк». Перед присутніми виступили юні виконавиці Ліана Онищенко («Леді-Джаз») і Дана Чилік («Старий рояль»), ансамбль танцю «Конфеті» з «Морським танцем» і сучасним танцем «Мільйонер».

З особливим теплом прийняли на сцені виконавців музичних колективів пасажирських суден УДП: Юрія Морозова з авторською піснею «Синок», Олександра Бруненко («Романс»), Сергія Кріуленко («А Вже осінь прийшла у мій сад", "Чорнявая, белявая").

Особливим подарунком для всіх присутніх став виступ нашого земляка, фіналіста телевізійного шоу «Голос Країни» Сергія Нейчева. Він подарував працівникам УДП приголомшливі за виконанням композиції «Рідна Україна» та «Джамайка».
Завершився концерт під звуки пісні про «Дунайців-моряків».












Читайте также