четверг, 1 июля 2021 г.

За вагомий внесок у розвиток підприємства

 




Окремим наказом по ПрАТ “УДП” за вагомий внесок у розвиток підприємства почесною відзнакою «Знак Пошани» були нагороджені капітани річкового флоту УДП:
 
  • Сергій Бондаренко,
  • Андрій Махонін,
  • Сергій Павлюченко,
  • Микола Шипік.

Сергій Костянтинович Бондаренко працює в УДП з 1985 року. У пароплавство прийшов після закінчення ТУ-9. Починав матросом на морських суднах, зарекомендував себе тільки з гарного боку. У 2006 році без відриву від виробництва закінчив судноводійне відділення КДАВТ і перейшов на річкову групу суден на посаду третього помічника капітана.

С.К. Бондаренко пройшов гарну школу судноводія під керівництвом досвідчених капітанів, виріс до старшого помічника. На посаді капітана затверджений в 2014 році та незабаром після цього був призначений капітаном теплохода «Львов».

Нагороджений Почесною грамотою УДП, відзнакою Асоціації портів України "Укрпорт».


Андрій Петрович Махонін прийшов в Дунайське пароплавство в 2002 році після закінчення КДАВТ. Кілька років працював на БТОФ, а в 2005-му перейшов у плавсклад третім помічником капітана. Швидко виріс до капітанської посади.

Екіпаж теплохода «Зеленодольск» Андрій Петрович очолює з 2013 року. У нього є хороший практичний досвід роботи судноводія, а також групового інженера-диспетчера служби експлуатації флоту.

В професії судноводія для нього зійшлися два дитячих захоплення: бажання «сісти за кермо» та інтерес до техніки. Завдяки останньому захопленню він добре розбирається в роботі суднових механізмів, питаннях їх експлуатації та ремонту. На «Зеленодольске» йому вдалося підібрати команду, де кожен на своєму місці, допомагає один одному.

Нагороджений Почесними грамотами міського голови Ізмаїла, Одеської обласної держадміністрації


Сергій Михайлович Павлюченко працює в УДП з 1976 року. З флотом пов'язана вся його сім'я. Починав з моториста-матроса теплохода «Ракета». Після закінчення Київського річкового училища працював капітаном-механіком техфлоту. У 1990-му закінчив ОВІМУ, а з 1996 року очолює екіпаж теплохода «Капитан Ширков».

Сергій Михайлович - Почесний працівник транспорту, Почесний працівник УДП, нагороджений Почесним знаком голови Одеської обдержадміністрації та знаком «За безаварійну роботу».

І в берегових службах, і в екіпажі Сергія Михайловича цінують як висококваліфікованого судноводія з великим практичним досвідом і хорошими організаторськими здібностями, поважають за мудрість, уміння знайти спільну мову з будь-якою людиною та створити теплу атмосферу на судні.


Микола Петрович Шипік прийшов в Українське Дунайське пароплавство в 1986 році після закінчення Ізмаїльської морехідної школи. Працюючи матросом, рульовим на річкових суднах, заочно закінчив Одеську державну морську академію. Диплом відкрив для нього нові можливості: з 1993 року він уже працював судноводієм, а з 2004-го - на посаді капітана.

М.П. Шипік має гарну підготовку судноводія, вміє працювати з екіпажем і націлювати на результат, приділяючи особливу увагу безаварійній роботі.

З 2007 року Микола Петрович очолює екіпаж теплохода «Григорий Морозов». На цьому судні відчувається хазяйська рука: тут все в ідеальному порядку. Н.П. Шипик зумів згуртувати навколо себе людей, які працюють на судні багато років, в дружну, працездатну команду. Спокій капітана, його впевненість в тому, що все буде добре, передається екіпажу та налаштовує на позитив.

За працю нагороджений подяками Міністерства інфраструктури України та Кабінету міністрів України, знаком ДДМРТУ «Почесний працівник морського та річкового транспорту».


Вітаємо капітанів з нагородою та професійним святом і бажаємо нових досягнень, трудових перемог, щастя, душевної гармонії та сімейного благополуччя!

Читайте также