пятница, 23 июля 2021 г.

Видавати документи моряків будуть капітани портів до розблокування електронних сервісів


До розблокування електронних сервісів кваліфікаційні документи моряків будуть видаватися в паперовому вигляді дипломно-паспортними відділами служби капітана порту. Про це повідомила прес-служба Морської адміністрації.
"Через проведення слідчих дій електронні сервіси з надання адміністративних послуг тимчасово не працюють. У зв'язку з чим, дипломно-паспортні відділи капітаній портів будуть здійснювати прийом запитів і видачу в паперовому вигляді кваліфікаційних документів моряків (документів осіб командного складу та суднової команди морських суден, що засвідчують належну кваліфікацію для заняття посади на судні та ідентифікують їх власників) з дотриманням вимог наказів Міністерства транспорту та зв'язку України від 26.11.2004 №1046 та Міністерства інфраструктури України від 18.10.2013 №811", - проінформувала прес-служба.
Раніше СБУ повідомила про викриття «схеми» оформлення дозвільних документів моряків. Підозрювані контролювали держреєстр документів моряків і щорічно отримували близько $ 150 млн. У рамках слідства СБУ вилучила реєстр і супутні автоматизовані системи.

Джерело: ports.ua

Читайте также