четверг, 13 мая 2021 г.

Вітаємо Миколу Вєтрова з 80-річчям!



Сьогодні 80-річний ювілей відзначає колишній старший механік Українського Дунайського пароплавства Микола Іванович Вєтров, трудовий стаж якого на підприємстві становить 47 років.

Трудову діяльність в Українському Дунайському пароплавстві Микола Іванович розпочав в 1958 році. За цей час зарекомендував себе з кращого боку як працьовитий, грамотний та виконавчий фахівець. Виріс від моториста до старшого механіка. Обов'язки старшого механіка виконував сумлінно, всі системи та суднові механізми утримував в гарному технічному стані. З 1987 по 2005-й очолював машинну команду теплохода «Алексей Ивлев»

За час роботи на суднах пароплавства подав ряд раціоналізаторських пропозицій, спрямованих на підвищення надійності роботи механізмів. За хорошу роботу неодноразово заохочувався адміністрацією судна та керівництвом пароплавства, завжди був взірцем для наслідування для підлеглих.

Рідні, друзі та колеги від душі вітають Миколу Івановича з ювілеєм і бажають міцного здоров'я, бадьорості духу, довгих років життя, сімейного благополуччя!

Читайте также