четверг, 1 апреля 2021 г.

Вітаємо з 90-річчям!




Сьогодні 90-річний ювілей відзначає ветеран пароплавства Марс Ібрагімович Кудояров

На південь Одеської області Марс Ібрагімович приїхав в далекому 1955 році після закінчення електромеханічного факультету Ленінградського вищого інженерного морського училища. За розподілом він був направлений старшим інженером-електромеханіком електростанції Ренійського порту. Там він пропрацював два роки, після чого був переведений на аналогічну посаду в Ізмаїльський порт. 

У 1971 році М.І. Кудояров перейшов в плавсклад та кілька років пропрацював електромеханіком на річкових теплоходах «Владимир Куриленко» та «Кузьма Галкин». На флоті його цінували як відмінного фахівця: він умів захопити колег особистим прикладом, ділився багатим досвідом, вніс безліч рацпропозицій щодо поліпшення роботи суднових механізмів. 

З 1979 року Марс Ібрагімович перейшов в службу суднового господарства груповим інженером-електромеханіком по ліхтеровозам. Його групу суден відрізняла висока ступінь складності та автоматизації, технічне обслуговування вимагало високих знань і великого досвіду, чим у повній мірі володів Марс Ібрагімович. За оперативну і грамотну роботу в 1984 році йому було присвоєно звання «Кращий груповий інженер ММФ». У колективі його поважали як чесного, принципового, допитливого фахівця, колегу, на якого завжди можна було покластися. 

У технічній службі М.І. Кудояров пропрацював до виходу на пенсію в 2000 році. 

Рада ветеранів пароплавства вітає ювіляра із знаменною датою та бажає міцного здоров'я, всіляких благ, внутрішнього спокою, завжди відчувати підтримку близьких і любов усієї родини!

Читайте также