среда, 28 апреля 2021 г.

28 квітня — День охорони праці



Шановні колеги!

Щорічно 28 квітня ми відзначаємо Всесвітній день охорони праці.

З цієї нагоди та з метою підтримки ініціативи Міжнародної організації праці, в ПрАТ «УДП» з 26 квітня по 02 травня 2021 року проводиться Тиждень охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі (БЗР)».

Пандемія COVID-19 зумовила вибір теми Всесвітнього дня охорони праці в 2021 році. У минулому році вірус зупинив життя цілої планети і внаслідок цього постраждали як роботодавці, так і працівники. Наслідки негативного впливу коронавірусної інфекції на сферу праці доводиться долати до сьогодні. Разом з кризою прийшло усвідомлення важливості зміцнення систем безпеки та гігієни праці, в тому числі й служб безпеки та гігієни праці, як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

Саме тому в 2021 році Всесвітній день охорони праці МОП присвятить стратегіям зміцнення національних систем безпеки та гігієни праці і посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків та набутого досвіду в сфері праці.

Нехай підприємства, на яких ви працюєте, завжди дотримуються нормативів з охорони праці та працюють без травм та захворювань 365 днів на рік!

Ольга КОЛОМІЄЦЬ,
провідний інженер ВОП.

Читайте также