понедельник, 29 марта 2021 г.

УДП візьме участь у святкуванні Дня Європи в Києві




ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» було запрошено до святкування Дня Європи в Україні та стати одним з ключових учасників заходу. З нагоди головування України у Дунайській комісії, головну тему цьогорічних заходів присвятили р. Дунай. 

День Європи для України – це символ єднання з європейськими народами, започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Україна – єдина держава не член ЄС, в якій на державному рівні відзначається День Європи (цей день святкують також у країнах-кандидатах – Македонії і Туреччині). 

Цього року святкові заходи до дня Європи плануються 14-16 травня у Києві на Михайлівській площі, де будуть представлені Україна, кожна держава-член ЄС, Європейська Комісія та міжнародні організації. У попередній програмі святкування: 

  • презентація проекту «Європа на мапі Києва»; 
  • презентація проекту «Київ – столиця «Дунайського Євросоюзу»; 
  • започаткування у «Дунайського скверу» у Києві; 
  • відкриття експозиції, присвяченій Дунаю, як основній річковій артерії; 
  • а також мистецька, спортивна та музична частини. 

«Сьогодні Україна впевнено перетворюється на амбітну європейську державу і УДП є частиною цієї трансформації. Для нас важливим є розвиток та налагодження довгострокової співпраці з європейськими міжнародними організаціями та компаніями. Окрім того, один із пріоритетів нашої діяльності – імплементація найкращих європейських практик та стандартів ведення бізнесу. Адже Європа – це перш за все відповідальність: соціальна, екологічна, економічна, а також драйвер позитивних змін, можливість обміну інноваційним досвідом, що є ключем для забезпечення сталого розвитку. Впевнений, що цей святковий захід з нагоди святкування Дня Європи в Україні та головування України у Дунайській комісії, стане відправною точкою нового розвитку УДП, його новітньою історією, яку ми всі разом створюємо», – зазначив в.о. голови Правління ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» Олексій Хомяков.

Читайте также