четверг, 25 марта 2021 г.

Вітаємо з ювілеєм Надію Попову!




Ім'я Надії Дмитрівни Попової добре знайоме кожному моряку, працівникові берегових підрозділів пароплавства та членам їх сімей. Як начальник розрахунково-касового відділу УДП, вона присвятила підприємству більше 40 років свого життя. 

Н.Д. Попова прийшла в Дунайське пароплавство в 1962 році. В РКВ пройшла шлях від бухгалтера по аліментах до начальника. Під її керівництвом працювали кілька десятків жінок різних поколінь, різних характерів і доль. Надія Дмитрівна зуміла об'єднати всіх, створити атмосферу діловитості та високою самовіддачі. 

Сама ж вона не просто працювала, а жила інтересами, проблемами й турботами пароплавства, щиро раділа позитивним змінам в його діяльності. І була переконана в тому, що в місті не знайти кращого підприємства, ніж УДП. Керівником Надія Дмитрівна була вдумливим, вимогливим, справедливим. 

Разом з тим, вона завжди залишалася дуже доброю і чуйною по відношенню до людей, дипломатично «розрулювала» складні ситуації. Її поважали як в самому РКВ, так і в управлінні пароплавства, зважали на її думку. Почесний працівник УДП, почесний працівник морського та річкового транспорту України - цими званнями Надія Дмитрівна нагороджена за багаторічну сумлінну працю. І на заслужений відпочинок пішла, залишивши після себе дружний, працездатний колектив. 

Вона ніколи не дозволяє собі сумувати, хандрити. Її знають як мудру людину, життєлюбку, оптимістку, відповідальну й турботливу матір і бабусю. Людина активної життєвої позиції, Надія Дмитрівна не сидить без діла жодного дня. І на заслуженому відпочинку продовжила працювати у міській раді ветеранів в якості бухгалтера, волонтера. 

Від імені ради ветеранів війни та праці пароплавства, колективу розрахунково-касового відділу вітаємо Надію Дмитрівну з ювілеєм. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, благополуччя, гармонії у всьому. Нехай ваш шлях осяває світ щирості, віри, надії та взаєморозуміння! Залишайтеся такою ж життєрадісною, якою вас всі знають!

Читайте также