понедельник, 4 января 2021 г.

Світла пам'ять Борису Степановичу Крутому





Пішов з життя капітан річкових суден Українського Дунайського пароплавства Крутий Борис Степанович. 

Б.С. Крутий народився 28 листопада 1951 року в с. Проданешти Флорештського району Молдавської РСР. 

Після закінчення Одеського вищого інженерного морського училища в 1975 році прийшов працювати в Дунайське пароплавство третім помічником капітана на судна транспортного флоту. Пройшов шлях до капітана річкових суден і в 1984 році очолив екіпаж теплохода «Ульяновск». 

З 1986 року Б.С. Крутий був старшим помічником капітана на річкових пасажирських суднах, а в 1987-му призначений на посаду капітана теплохода «Амур». Пізніше очолював екіпажі пасажирських теплоходів «Дніпро» та «Молдавія». 

Останнім часом Борис Степанович працював на транспортному флоті на посаді підмінного капітана. 

За час роботи в пароплавстві зарекомендував себе з хорошого боку як грамотний і досвідчений судноводій, вимогливий командир. Бориса Степановича пам'ятають як уважну до підлеглих, доброзичливу, порядну людину, наставника молодих, гарного організатора. За багаторічну сумлінну працю він відзначений Почесними грамотами УДП, Подяками ГДМРТУ, знаками «Почесний працівник УДП», «Почесний працівник морського та річкового транспорту». 

Служби управління персоналом, експлуатації флоту, безпеки судноплавства глибоко сумують з приводу смерті Бориса Степановича та висловлюють рідним щирі співчуття.

Читайте также