четверг, 3 декабря 2020 г.

НА ЗАХИСТІ ПРАВ МОРЯКІВ



03 грудня 2020 року представниками Національної поліції України, за сприянням служби економічної безпеки та запобігання корупції Приватного акціонерного товариства “Українське дунайське пароплавство”, були припинені дії щодо отримання неправомірної вигоди ймовірно членами комісії Державної служби морського та річкового транспорту України під час підтвердження кваліфікації наших судноводіїв торговельних суден.

Отримання хабарів та спонукання до їх надання з боку моряків , які чесно і тяжко зароблять кошти своєї працею, є недопустимим та повинно жорстко присікатися з притягненням винних до відповідальності встановленої законом.

Нагадаємо, що повідомлення та інформацію про корупційні діяння необхідно залишати за номерами телефонів довіри: +380674831761, +30484167078, або до скриньки довіри, яка розміщена в фойє на другому поверсі адмінбудівлі пароплавства.

Жодне таке повідомлення чи інформація не буде залишена без уваги, а кожному такому факту буде надана належна правова оцінка.

Міністерство інфраструктури України та Приватне акціонерне товариство “Українське дунайське пароплавство” встановлюють режим нульової толерантності до будь-яких проявів корупційних та протиправних діянь, та будь-які подібні дії неодмінно будуть задокументовані та передані до антикорупційних та правоохоронних органів.

Читайте также