четверг, 17 декабря 2020 г.

Світла пам'ять Бєшкарєву Віктору Миколайовичу





На 60-му році життя в інший світ пішов колишній заступник голови Правління ПрАТ «УДП» з економіки та фінансів Бєшкарєв Віктор Миколайович. 

В.М. Бєшкарєв народився 27 лютого 1961 року в м. Суходольську Луганської області. 

Після закінчення в 1989 році Московського гірничого інституту за спеціальністю «Економіка та організація гірничої промисловості» працював на шахтах в Луганській області. З 2000 по 2012 роки працював на керівних посадах в органах державної податкової інспекції, в дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві. Без відриву від основної роботи закінчив Харківську філію Української Академії державного управління при Президентові України. 

У травні 2012 року був призначений виконуючим обов'язки заступника голови Правління ПрАТ «УДП» з економіки, в жовтні того ж року затверджений на цій посаді. У 2014 році призначений на посаду заступника голови Правління з економіки та фінансів. У період з 18 вересня по 27 листопада 2017 року виконував обов'язки голови Правління ПрАТ «УДП» до призначення нового керівника підприємства. 

За час роботи Віктор Миколайович зарекомендував себе висококваліфікованим, енергійним, цілеспрямованим керівником. Глибокі професійні знання та великий практичний досвід роботи дозволяли йому грамотно й ефективно вирішувати покладені на нього економічні завдання. 

Завдяки своїм діловим якостям, досвіду, почуттю відповідальності, наполегливості у вирішенні поставлених цілей, доброзичливості, чуйності В.М. Бєшкарєв користувався авторитетом і повагою в колективі. 

Адміністрація ПрАТ «УДП» глибоко сумує з приводу смерті Віктора Миколайовича Бєшкарєва та висловлює щирі співчуття його рідним і близьким.

Читайте также