четверг, 10 декабря 2020 г.

Вітаємо Володимира Павловича Рижикова з ювілеєм!


Старший механік В.П. Рижиков.

10 листопада 75-річний ювілей відзначає колишній механік морських суден пароплавства Володимир Павлович Рижиков. 

В Радянське Дунайське пароплавство Володимир Павлович прибув за направленням після закінчення Одеського морехідного училища. Першим його судном став теплохід «Новая Каховка» - на ньому він пропрацював три роки на посаді моториста, четвертого, третього механіка. На довгі роки його професійна діяльність була пов'язана з теплоходом «Георгий Васильев»: на цьому судні він пройшов шлях від третього до старшого механіка. За цей час В.П. Рижиков заочно закінчив Одеське вище інженерне морське училище, придбав відмінну професійну підготовку та практичний досвід, брав участь в раціоналізаторській роботі. 

Після 2000 року працював на теплоходах «Венедикт Андреев», «Леонид Луговой», «Вилково». 

Володимир Павлович працював без зауважень, серед колег придбав славу грамотного фахівця, який знає свою справу, доброго товариша та наставника молоді. Його праця відзначена важливою для кожного механіка нагородою - знаком «За безаварійну роботу. 20 років», пізніше - знаком «Почесний працівник УДП». 

Ветеранська організація, колеги та друзі вітають Володимира Павловича з ювілеєм і бажають міцного здоров'я, благополуччя, бадьорості, сімейного тепла та турботи!

Читайте также