среда, 30 декабря 2020 г.

Івану Степановичу Самусенко - 90!





Сьогодні 90-річний ювілей відзначає ветеран УДП, колишній начальник радіобюро радіоцентру пароплавства Іван Степанович Самусенко. 

Спеціальність зв'язківця І.С. Самусенко придбав в Школі зв'язку імені О.С. Попова (м. Кронштадт). Пізніше закріпив знання та набув досвіду під час служби у Військово-морському флоті, командуючи вузлами зв'язку в Дунайської флотилії, Чорноморському флоті. 

Після демобілізації з лав ВМФ в 1961 році був прийнятий в радіобюро СДП на посаду радіооператора. Довгий час Іван Степанович працював радіооператором, начальником радіостанції на суднах пароплавства, забезпечуючи екіпаж постійним зв'язком з управлінням РДП і та рідними. 

У 1974-му він повернувся на роботу в радіобюро, був бригадиром радіотелеграфістів, а з 1994 року очолював радіобюро радіоцентру. 

Іван Степанович пропрацював в службі зв'язку 46 років, відмінно знав структуру та схеми зв'язку пароплавства, забезпечував чітку роботу радіобюро. В колективі користувався авторитетом і повагою як грамотний фахівець, доброзичливий і чуйний колега. 

Рада ветеранів пароплавства, колеги вітають ювіляра з днем народження та бажають міцного здоров'я, благополуччя, турботи близьких і гарного настрою!

Читайте также