четверг, 20 августа 2020 г.

Вітаємо з ювілеєм капітана Олега Заржицького!





Сьогодні ювілейну дату відзначає капітан теплохода «Дмитрий Калинин» Олег Вільгельмович Заржицький. 

В Українському Дунайському пароплавстві Олег Вильгельмович трудиться з 1983 року, після закінчення ОВІМУ. З 1990-го - змінний капітан теплохода «Дмитрий Калинин», а в 2002-му був затверджений капітаном всіх груп судів і направлений на теплохід «Капитан Илюшкин». 

У 2008 році він знову очолив екіпаж теплохода «Дмитрий Калинин». Своє судно знає до гвинтика, як і всі його «хвороби». Олег Вільгельмович - грамотний судноводій, який знає і як забезпечити виконання рейсового завдання, і безаварійну роботу судна. І команду підбирає під себе: відповідальну, згуртовану, яка намагається підтримувати самохідку в хорошому технічному стані. Не менше уваги приділяє питанням дисципліни, виконання вимог з охорони праці, підготовці молодих штурманів. 

Служби управління персоналом, безпеки судноплавства, експлуатації флоту, колеги вітають Олега Вільгельмовича з днем народження та бажають міцного здоров'я, енергії та бадьорості, життєвого благополуччя, успіхів у всіх справах, радості й благополуччя, надійного тилу та доброго оточення!

Читайте также