пятница, 29 мая 2020 г.

Учбовий центр УДП - в оновленому переліку схвалених навчально-тренажерних центрів



Міністерство інфраструктури України опублікувало оновлений Перелік схвалених навчально-тренажерних центрів, підготовка в яких відповідає вимогам Міжнародної конвенції про підготовку і дипломування моряків та несення вахти 1978 року з поправками, і національним вимогам. 

Серед них - відокремлений підрозділ «Учбовий центр ПрАТ« УДП». 

Центр проводить якісну підготовку морських і річкових фахівців плавскалду для ПрАТ “УДП” та інших судноплавних компаній на підставі вимог Міжнародних конвенцій STCW – 78/95, SOLAS – 74/88, MARPOL – 73/78, а також вимог Дунайської комісії. 

Учбовий центр ПрАТ “УДП” входить до системи управління безпечною експлуатацією суден (відповідає МКУБ) і системи якості пароплавства (відповідає національному стандарту ДСТУ ISO 9001:2015). 

Центр укомплектований висококваліфікованими кадрами, які мають великий досвід роботи на флоті. Він має у своєму розпорядженні сучасну навчально-методичну базу для якісної підготовки фахівців різних спеціальностей. При практичному навчанні використовується унікальне навчально-тренувальне судно “Новий Донбас” з тренажерними комплексами «Пожежа», «Боротьба з водою», «Рятувальні засоби». 

За підсумками навчання особи, які засвоїли навчальні програми, отримують документи встановленого державного зразка: сертифікати - по конвенції ПДНВ та свідоцтва з професійно-технічного навчання. 

Читайте также