четверг, 14 мая 2020 г.

Вітаємо Надію Іванову з ювілеєм!



14 травня ювілейну дату відзначає старший інспектор - керівник бюро організації діловодства УДП Надія Іванова. 

Надія Семенівна прийшла до канцелярії підприємства в 1983 році. Починала з рядової посади робочого радіозв'язку, кур'єра, займаючись доставкою пошти. З 1984 стала освоювати діловодство. Згодом Надія Семенівна виросла до інспектора, старшого інспектора відділу організації діловодства та контролю. З 2008 року - старший інспектор - керівник бюро організації діловодства. 

Робота з документами вимагає спеціальних знань і навичок, точності та акуратності, самодисципліни, сумлінності, чесності та в деяких випадках - наполегливості, знання нормативно-правових актів та організації діловодства, структури підприємства. Надія Іванова в повній мірі володіє всіма цими якостями. 

Як керівник бюро діловодства вона відповідає за правильне ведення діловодства, своєчасну та якісну доставку документів в підрозділи, своєчасну обробку кореспонденції, яка надходить та відправляється, в тому числі й до Міністерства інфраструктури, СБУ, органів влади, її доставку за призначенням, здійснення контролю за термінами виконання документів та їх правильним оформленням. Проводить роботу з реєстрації та обліку, передачі в структурні підрозділи документів поточного діловодства на підприємстві, в тому числі наказів і розпоряджень керівництва, забезпечує друкування та тиражування службових документів. У числі іншого організовується також відправка з кур'єром пошти в агентства, формуються пакети з кореспонденцією на судна пароплавства. 

Надія Семенівна має чималий стаж і досвід роботи. Її цінують за вміння грамотно організувати роботу відділу, відповідальність та оперативність. Ділові якості Надії Семенівни не раз відзначалися почесними грамотами та подяками, їй присвоєно звання Почесного працівника УДП. 

Колеги вітають іменинницю з ювілеєм і від усього серця бажають здоров'я, сімейного тепла й благополуччя, турботи близьких, щоб будинок був - повна чаша. Нехай життя буде наповнене позитивними емоціями, вірними друзями, радісними днями!

Читайте также