понедельник, 16 марта 2020 г.

ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІНФОРМУЄ ПРО ЗАКРИТТЯ ПУНКТІВ ПРОПУСКУ РЕСПУБЛІКИ МОЛДОВА ПІД ЧАС ВЕДЕННЯ ТИМЧАСОВИХ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ



Повідомляємо, що відповідно до отриманої інформації від молдавських колег з 00 год. 00 хв 17.03.2020 року в Республіці Молдова тимчасово закриваються наступні пункти пропуску для автомобільного сполучення, що знаходяться напроти ділянки Ізмаїльського загону: 

- «Вулканешть» (межує з українським пунктом пропуска «Виноградівка»); 

- «Чишмікіой» (межує з українським пунктом пропуска «Долинське»); 

- «Кайраклія» (межує з українським пунктом пропуска «Зілізничне»). 

Окремо наголосимо про тимчасове закриття молдавського пункту пропуску «Чадир Лунга», що межує з українським незакритим пунктом пропуска «Нові Трояни». 

Окрім цього, у решті молдавських пунктів пропуску з 00 год. 00 хв 17.03.2020 року припиняється пропуск до Молдови громадян України та інших іноземців, окрім осіб, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Молдові, водії та обслуговуючий персонал вантажних транспортних засобів, члени екіпажів; працівники дипломатичних представництв та консульських установ, акредитованих в Республіці Молдова, представництв офіційних міжнародних місій, організацій, акредитованих в Молдові та члени їх сімей. В’їзд в Молдову інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням з Міністерством закордонних справ та євроінтеграції Республіки Молдова. 

Ігор Перегняк, 
помічник начальника Ізмаїльського прикордонного загону – начальник прес-служби, підполковник.

Читайте также