воскресенье, 8 марта 2020 г.

Чарівні жінки УДП



Протягом всієї історії пароплавства добру половину трудового колективу складали жінки. Економісти, фінансисти, інженери, бухгалтери, зв'язківці, юристи, інспектори, секретарі, кур'єри, діловоди, адміністратори, бортпровідники та представниці інших професій та спеціальностей своєю працею, знаннями та відповідальним ставленням до справи сприяли зміцненню та розвитку підприємства. 

Сьогоднішнє покоління співробітниць активне так само, як і їх попередниці. Вони успішно поєднують піклування про сім'ю з професійним ростом, вміло використовують в роботі сучасні технології, нарівні з колегами-чоловіками вирішують виробничі завдання й ... залишаються чарівними, ніжними та красивими. 

Колектив сектора планування та моніторингу: Римма Бакіна, Світлана Головко та Тамара Риллова.

  • Провідний інженер (керівник) Римма Бакина, провідний інженер Тамара Риллова та економіст 1 категорії Світлана Головко представляють невеликий і дуже згуртований колектив сектора планування та моніторингу технічної служби. Поєднання досвіду, молодості та життєвого оптимізму допомагає їм справлятися з чималим обсягом завдань, пов'язаних з ремонтом суден, технічним обслуговування всього флоту, укладенням договорів та ін. Професіоналізм цих милих жінок викликає щиру повагу у колег-чоловіків. 

Провідний економіст відділу експлуатації пасажирського флоту Тетяна Івуль.

  • Тетяна Івуль - провідний економіст відділу експлуатації пасажирського флоту. У пароплавстві вона працює з 1993 року, в пасажирській службі - з 1997-го. Закінчила факультет «Організація перевезень та управління на морському транспорті» Одеського інституту інженерів морського флоту. Має великий практичний досвід, в колективі користується повагою. Виробничі успіхи Тетяни відзначені подяками керівництва пароплавства, Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації, знаком «Почесний працівник УДП». 

Провідний інженер організації та нормування праці Ірина Лисенко

  • За плечима Ірини Лисенко, провідного інженера організації та нормування праці, - серйозна теоретична підготовка. Вона закінчила Ізмаїльський технікум автоматизації, отримала два дипломи з відзнакою про вищу освіту: в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті вивчала економіку та інформатику, а в МАУПі - економіку управління бізнесом (спеціальність «Менеджмент організацій»). 
Отримані знання Ірина з успіхом застосовує на практиці. В силу виробничої необхідності не раз виконувала обов'язки начальника відділу організації праці та заробітної плати. Як фахівець своєї справи користується авторитетом серед колег. Неодноразово відзначена почесними грамотами керівництва УДП та Ізмаїльського міського голови - за відповідальне ставлення до справи. 

Ірина Миколаївна реалізувала себе й в особистому плані, у неї органічно виходить поєднувати професійні обов'язки з турботою про сім'ю, вона - мати трьох дорослих синів. 


Провідний інженер-програміст АСУ Лариса Шуригіна.

  • Для Лариси Шуригіної відділ автоматизованих систем управління - основне місце роботи ось вже 40 років. Про професію програміста мріяла ще зі шкільної лави й реалізувала її, закінчивши експлуатаційний факультет ОІІМФ (спеціалізація «АСУ»). Її функції як провідного інженера-програміста пов'язані з експлуатацією флоту, обліком робочого часу суден і рядом інших. 
«Дуже люблю свою професію та ціную наш дружний колектив», - зізнається Лариса Василівна. 


Бухгалтери Наталя Березина, Ірина Савченко, Вікторія Склярова, Любов Берназ, Анастасія Вітебська, Євгенія Максименко, Тетяна Кравець.

  • Бухгалтерів I категорії централізованої бухгалтерії Наталю Березину, Євгенію Максименко та Тетяну Кравець, провідних бухгалтерів Любов Берназ, Ірину Савченко та Вікторію Склярову, начальника відділу ОЗтаМТЦ Анастасію Вітебську пов'язують цікава робота, відданість колективу та багаторічна дружба. У кожної з них своя ділянка, свої обов'язки, але в разі необхідності вони завжди готові замінити одна одну, підставити плече, взяти на себе додаткові функції.

Справа наліво: заступник начальника юрслужби Людмила Рябуха, юрисконсульт II категорії Юлія Яременко, юрисконсульт Катерина Шульгіна та юрисконсульт II категорії Алла Промах.

  • Ці чарівні дівчата вибрали для себе одну з найцікавіших та відповідальних професій. Вони - юрисконсульти юридичної служби, проваджують правовий захист пароплавства та стежать за тим, щоб діяльність підприємства велася відповідно до законодавства. 
В особі наших героїнь вітаємо всіх жінок пароплавства з чудовим весняним святом 8 Березня! Бажаємо гарного настрою, радості, тепла, компліментів та зізнань у коханні. Нехай ваші очі світяться щастям!

Читайте также