воскресенье, 8 марта 2020 г.

В Ізмаїльському загоні відбулась міжвідомча нарада з питань підготовки та забезпечення навігації у 2020 році



Відповідно Правил користування маломірними суднами на водних об’єктах в Одеській області, затверджених рішенням Одеської обласної ради від 26.08.2011 року №214-IV навігаційний період щороку розпочинається з 15 березня, з урахуванням льодової обстановки та гідрометеорологічних умов. 

Враховуючи необхідність завчасної підготовки до нього в Ізмаїльському прикордонному загоні відбулась міжвідомча нарада, під головуванням першого заступника начальника загону – начальника штабу підполковника Віталія Скорбатюка. На неї були запрошені представники Кілійської, Ізмаїльської, Ренійської державних адміністрацій, співробітники Національної поліції та ДСНС, представники об’єктів базування маломірних плавзасобів. 
Підполковник Віталій Скорбатюк на початку зустрічі нагадав присутнім вимоги законодавства України з прикордонних питань, детальніше зупинившись на порядку обліку, тримання, випуску маломірних плавзасобів як на річці Дунай, так і в Чорне море. Після чого на зібранні обговорились питання, щодо обстеження об’єктів базування, посилення заходів безпеки на воді, і, звісно, дотримання правил прикордонного режиму. 
Після наради сторони підписали протокол, в якому визначились із необхідними заходами та термінами їх виконання, задля вчасної підготовки до навігаційного періоду усіх об’єктів базування маломірних плавзасобів. 

Ігор Перегняк, 
помічник начальника Ізмаїльського прикордонного загону – начальник прес-служби, підполковник.

Читайте также