среда, 18 марта 2020 г.

В ПрАТ «УДП» вжито заходів для запобігання поширенню коронавируса


На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” та у зв'язку з оголошенням з 12 березня по 3 квітня Всеукраїнського карантину, у ПрАТ “УДП” прийняті комплексні профілактичні та протиепідемічні заходи щодо запобігання поширення коронавирусу. 

На підприємстві створено штаб з протидії занесенню та поширенню по ПрАТ “УДП” коронавірусу COVID-19. 

З 18 березня припинено проведення заходів, пов'язаних із залученням значної кількості людей у приміщеннях, обмеженій території (навчань, лекцій, зборів, роботи танцювального гуртку, хору ветеранів, відвідування музею ПрАТ “УДП” та будь-яких інших масових зборів), заборонено особистий прийом та доступ сторонніх відвідувачів з будь-яких питань в приміщеннях та на території підприємства. 

З 18 березня окремим наказом по ПрАТ “УДП” у берегових структурних підрозділах ПрАТ “УДП”, ГВСП “КСБСРЗ”, ГВСП “БТОФ”, ГВСП “Підмінний екіпаж”, ВП “Б/в “Восток”, закордонних агентствах організовано дистанційну роботу. Працівників, які будуть перебувати на робочих місцях, буде забезпечено індивідуальними засобами захисту органів дихання та засобами дезинфекції. 

У разі робітничої необхідності, а саме залучення працівника до виконання трудових обов'язків в приміщеннях ПрАТ “УДП”, керівники відповідних підрозділів мають забезпечити їх перебування на робочому місці за принципом “один працівник в одному окремому приміщенні, кабінеті”. 

Служба експлуатації флоту має забезпечити проведення карантинних заходів на суднах, які прибувають з закордонного плавання шляхом проведення температурного скринінгу, підписання заяв з боку членів плавскладу щодо самоізоляції на термін не менш ніж 14 днів після сходження на берег у базовому порту. 

За сприяння Дунайської обласної лікарні у приміщенні адміністративної будівлі № 1 встановлено санітарний пост № 1. Відвідування плавскладом адміністративної будівлі буде здійснюватися у виключних випадках на території вестибюлю в межах посту охорони та санітарного посту. 

Також у зв'язку з карантином з 17 березня тимчасово призупинена робота їдальні та з 18 березня – освітній процес у ВП “Учбовий центр”. 

Керівництво ПрАТ “УДП” просить колектив максимально обережно ставитись до смертельної небезпеки, пов'язаної з поширенням коронавірусу. 

Ваші життя та безпека є найвищою соціальною цінністю, та керівництво ПрАТ “УДП” вживатиме найжорсткіших заходів щодо запобігання та недопущення поширення вірусу. 

Бережіть себе та близьких, колег та неухильно дотримуйтесь інструкцій, які Вам нададуть безпосередні керівники. Пам'ятайте, кожен день дотримання жорстких правил безпеки під час карантину – це збереження життя Вашого та Ваших близьких!!! 

Керівництво ПрАТ “УДП”.

Читайте также