четверг, 12 марта 2020 г.

Вітаємо Аллу Потапенко з ювілеєм!



Сьогодні знаменну ювілейну дату відзначає провідний бухгалтер розрахунково-касового відділу централізованої бухгалтерії Алла Потапенко. 

В Українське Дунайське пароплавство вона прийшла неповних сорок років тому під час навчання на старшому курсі планово-економічного факультету Одеського інституту народного господарства. Починала, як і багато хто в пароплавстві, у відділі АСУ учнем оператора групи підготовки даних. До 1999-го працювала у відділі оператором, потім інженером АСУ, інформаційно-обчислювального центру. Вже тоді вона розвинула основні якості, необхідні в роботі: уважність, вміння знаходити спільну мову з людьми, хороші відносини з колегами у відділі й суміжних службах. 

Зі зміною штатного розкладу Алла Анатоліївна перейшла в розрахунково-касовий відділ бухгалтерії адміністратором бази даних. З 2009-го працює на посаді провідного бухгалтера. Займається ділянкою з високим ступенем складності, виконуючи розрахунки з зарплатні для підрозділів управління й флоту, складає звіти до Пенсійного фонду та в податкові органи, веде роботу з адміністрування бази даних РКО. 

- Алла Анатоліївна завжди намагається тримати високу професійну планку, вона відповідальний, дисциплінований фахівець, що володіє високими професійними знаннями й досвідом, - зазначає начальник РКО Валентина Цибіна. - У бухгалтерії її цінують за оперативність, доброзичливість, самовіддачу, скромний та витриманий характер. Вона чудова мати, виростила прекрасну доньку Наталію, успіхами якою пишається по праву. 

У день ювілею від імені всіх колег бажаємо іменинниці щастя, міцного здоров'я, любові, удачі, достатку, здійснення мрій! Нехай життя буде наповнене позитивними емоціями, вірними друзями, радісними подіями!

Читайте также