вторник, 25 февраля 2020 г.

В ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ ЗАГОНІ ЗМАГАЛИСЬ ПРИКОРДОННИКИ ТА ГВАРДІЙЦІ



Змагання з військово-прикладних видів спорту пройшли сьогодні у спортивній залі Ізмаїльського прикордонного загону. По суті воно стало завершальним етапом місячника популяризації здорового способу життя «Ми за здорове покоління!», що триває у прикордонному відомстві наразі. 

Показати спортивну силу, швидкість та витривалість на спортивному майданчику зійшлись чотири команди від підрозділів охорони державного кордону, по одній від прикордонної комендатури швидкого реагування та військової частини Національної гвардії України. Відкрив змагання начальник Ізмаїльського прикордонного загону підполковник Олександр Берник, який побажав спортсменам вдалого виступу. 

В результаті запеклої боротьби у військових естафетах та перетягування канату третє місце здобула команда відділу прикордонної служби «Рені», друге - команда гвардійців та перше – прикордонної комендатури швидкого реагування. До речі, прикордонні спецпризначенці та гвардійці йшли рівно за очками і лише перевага в один бал забезпечила перемогу прикордонників. Варто зазначити, що в перервах між видами змагань свій талант пісенної майстерності демонстрував відомий вокаліст Ізмаїльського району Сергій Нейчев. 

Наприкінці змагання підполковник Олександр Берник вручив переможцям спортивні нагороди та короваї. За участь у змаганнях усі без виключення отримали грамоти начальника загону. 

Ігор Перегняк, 
помічник начальника Ізмаїльского прикордонного загону – начальник – прес-служби, підполковник. 






Читайте также