среда, 22 января 2020 г.

Стоп корупціі в ПрАТ “УДП”


Шановні співробітники Українського Дунайського пароплавства! 

Одним з ключових пріоритетів діючого уряду України є боротьба з корупцією. У своїй діяльності керівництво ПрАТ “Українське дунайське пароплавство” особливу увагу також приділятиме створенню дієвих механізмів протидії корупції, своєчасного виявлення та миттєвого реагування на прояви корупції з метою притягнення винних осіб до відповідальності, встановленої законом. 

Протягом останніх декількох років, нажаль, були виявлені ганебні випадки вимагання від членів екіпажів суден хабарів за вихід у рейс деякими сторонніми крюінговими компаніями, безпосередньо співробітниками ПрАТ “УДП”, злив палива членами плавскладу та нецільове використання товарно-матеріальних цінностей під час рейсів, контрабанда та інші протиправні діяння. Всі ці випадки добре відомі керівництву Міністерства інфраструктури України та ПрАТ “УДП” та взяті під особливий контроль правоохоронних органів. Керівництво пароплавства не залишатиме без уваги жоден подібний прояв побутової корупції по відношенню до чесних працівників підприємства та звертається до вас, шановні співробітники, з закликом не стояти осторонь та зробити свій внесок в боротьбу з ганебним явищем корупції в ПрАТ “Українське дунайське пароплавство”. 

Для цього керівництво Українського Дунайського пароплавства запрошує колектив підприємства залишати відповідні повідомлення та інформацію про корупційні діяння (з доказами), за номерами телефонів довіри +380674831761, +380484167078, або до скриньки довіри, що буде розміщена у фойє на другому поверсі адмінбудівлі пароплавства. 

Викривачі корупції будуть фінансово заохочуватись (до 50% від суми виявленого хабаря) у випадку доведення судом корупційних та інших протиправних діянь з боку визнаних винними осіб. 

Служба економічної безпеки та керівництво ПрАТ «УДП» встановлюють режим нульової толерантності до будь-яких проявів корупційних та протиправних діянь, та будь-які подібні дії неодмінно будуть задокументовані та передані до антикорупційних та правоохоронних органів України.

Читайте также