четверг, 10 августа 2023 г.

Світла пам'ять Борису Володимировичу Тервінському

Пішов із життя ветеран пароплавства, колишній начальник комерційної служби Борис Володимирович Тервінський.

Б.В. Тервінський закінчив експлуатаційний факультет Одеського інституту інженерів морського флоту у 1955 році. Після його закінчення працював на Сахаліні: стивідором, диспетчером, старшим диспетчером портофлоту, начальником відділу вантажної та комерційної роботи порту Холмськ, потім начальником комерційного відділу в Сахалінському морському пароплавстві.

У 1972 р. як спеціаліста, який володіє великим практичним досвідом, направили в Радянське Дунайське пароплавство на посаду начальника комерційної служби.

Він швидко освоївся з новою ділянкою роботи, зі специфікою роботи Дунайського регіону.

Борис Володимирович нерідко виїжджав у закордонні відрядження для вирішення питань щодо прискорення обробки суден та скорочення стоянкового часу, для проведення переговорів з агентськими фірмами та вантажоодержувачами щодо врегулювання взаємних претензій, участі у нарадах експертів Дунайської комісії, у переговорах щодо імпорту вантажів, перевезень транзитних вантажів та про перевезення транзитних вантажів.

Займався поточними питаннями, пов'язаними з роботою морських суден, надавав ділову допомогу працівникам інших відділів управління морського флоту у вирішенні виробничих питань.

1978 року брав участь у створенні Міжнародного господарського судноплавного підприємства «Інтерліхтер», проводив велику роботу з розробки умов обслуговування транспортних засобів ліхтеровозної системи на Дунаї.

У 1983-му Б.В. Тервінський повернувся до Ізмаїлу.

1992 року Б.В. Тервінський звільнився з УДП у зв'язку із переходом на інше місце роботи.

Колеги пам'ятають його як працездатного, грамотного, ефективного керівника, чудового сім'янина.

Ветеранська організація УДП глибоко сумує з приводу смерті Бориса Володимировича Тервінського та висловлює глибокі співчуття рідним та близьким.

Читайте также