понедельник, 24 июля 2023 г.

Світла пам'ять Івану Івановичу Одарченку

Пішов із життя ветеран пароплавства, старший інспектор служби кадрів УДП Іван Іванович Одарченко.

До Дунайського пароплавства Іван Іванович прийшов 1961 року після закінчення Кілійської моршколи. Починав із матроса баржі. Завдяки сумлінності та дисциплінованості виріс до шкіпера. Без відриву від виробництва закінчив судноводійне відділення Київського річкового училища.

У липні 1973 року як чудового працівника його висунули на посаду інспектора відділу кадрів плавскладу. До обов'язків інспектора І.І. Одарченко ставився так само сумлінно, як і до обов'язків шкіпера. Маючи флотський досвід і знання людей, вміло підбирав екіпажі суден.

З 2003 року Іван Іванович працював змінним помічником капітана на навчально-тренувальному судні пароплавства «Новий Донбас», займаючись організацією навчального процесу.

У 2012 році І.І. Одарченко вийшов на заслужений відпочинок.

Йому завжди були властиві високий професіоналізм, дисциплінованість, великий практичний досвід роботи, комунікабельність, тактовність, чуйність. Він мав «нюх» на людей, бачив, хто з ким спрацюється.

За сумлінну працю нагороджувався подяками та почесними грамотами пароплавства, ДДМРТУ, знаками «Почесний працівник морського флоту», «Почесний працівник УДП».

Ветеранська організація глибоко сумує з приводу смерті Івана Івановича Одарченка та висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Читайте также