пятница, 2 июня 2023 г.

Дякуємо за працю!

Цього тижня колектив БТОФ проводив на заслужений відпочинок одного зі своїх найстаріших працівників, трудовий стаж якого на підприємстві налічує 51 рік, – Віктора Петровича Рябова.

Віктор Петрович - один із найкращих фахівців БТОФ. У 2001 році йому було присвоєно звання «Кращий працівник ПрАТ «УДП», він нагороджений знаком «Почесний працівник УДП», відзначений багатьма почесними грамотами керівництва пароплавства. Багато старших механіків, екіпажів суден з повагою відгукуються про Рябова як про професіонала. Такого визнання він досяг своєю майстерністю, сумлінністю та відповідальністю вмінням знаходити вихід з непростих ситуацій. Цьому ж він навчав і своїх підлеглих.

На базі технічного обслуговування флоту він працює з 1969 року з перервою на службу в армії. Починав учнем слюсаря, виріс до професійного судноремонтника вищого розряду, очолював бригаду слюсарів-судноремонтників. Він чудово знає більшість суден пароплавства ще з часів їхньої побудови, за десятки років вивчив усі їхні технічні особливості та «хвороби». Про судноремонт він знає все, у цій справі для нього практично не залишилося жодних секретів.

Від Рябова та його колег у тому числі залежить не лише швидкість ремонту, а й наскільки якісно буде вирішено те чи інше технічне завдання. Завдяки їхньому професіоналізму теплоходи-ветерани продовжують служити пароплавству.

Проводжаючи Віктора Петровича на пенсію, колеги дякують йому за багаторічну працю, професійну науку та бажають щастя, здоров'я, добробуту та ще багатьох активних років життя!

Читайте также