понедельник, 13 февраля 2023 г.

З ювілеєм!

12 лютого ювілейну дату відсвяткував ветеран Українського Дунайського пароплавства Геннадій Іванович Федоров.

Трудовий шлях у пароплавстві Геннадій Іванович розпочав у 1963 році після закінчення курсів шкіперів-мотористів. Кілька років працював кермовим, старшим кермовим на річкових теплоходах "Душанбе", "Харьков", "Улан-Батор". Під керівництвом старших колег вивчав лоцію Дунаю, виявляв старання та ініціативу у вивченні спеціальності судноводія. Заочно вступив до Київського річкового училища та після його закінчення був переведений на посаду третього помічника капітана теплохода «Улан-Батор».

Г.І. Федоров пройшов шлях від третього до старшого помічника капітана на різних типах річкових суден. За сумлінну працю неодноразово заохочувався адміністрацією судна. Колеги відзначали його цілеспрямованість у вирішенні завдань, організаторські здібності, особисті якості, такі як доброзичливість, врівноваженість, вміння ладнати з командою. Свій багатий практичний досвід Геннадій Іванович передавав молодим судноводіям, приділяв багато уваги їх висуванню на вищі посади.

З 2008 року Г.І. Федоров працював змінним капітаном річкових транспортних суден.

2012 року він вийшов на заслужений відпочинок.

Ветеранська організація вітає Геннадія Івановича з ювілеєм та бажає довгих років життя, здоров'я, благополуччя, оптимізму та турботи близьких!

Читайте также