вторник, 26 июля 2022 г.

УДП вперше надало грошову допомогу всім ветеранам!

За останні півроку новій команді УДП вдалося стабілізувати фінансовий стан підприємства. Розрахуватись по боргам. Профінансувати ремонти. І, звичайно, фінансово підтримали членів великої родини УДП, яким сьогодні найважче, хто не в силах самостійно себе забезпечувати.

"Тривалий час пароплавство майже не згадувало про ветеранів. За 2021 рік ветеранській організації, яка налічує майже 1400 людей, було виділено лише 65 тис. грн. Це сором!

Вирішив до професійного свята — Дня працівників морського та річкового флоту виділити фінансову допомогу для всіх членів ветеранської організації УДП.

На сьогоднішній день гроші отримали близько 650 наших пенсіонерів, виплати продовжуються.

Приємно чути щирі слова подяки від ветеранів, бачити, що вони продовжують вболівати за наше підприємство, якому віддали майже все життя.

Безмежно вдячний голові ветеранської організації УДП Людмилі Павленко та Ганні Кирилівні Мамонтовій за те, що не склали руки, за турботу про підопічних ветеранів та роботу з організації видачі їм матеріальної допомоги" - підкреслив в.о. Генерального директора ПрАТ "УДП" Дмитро Москаленко.

"Кілька слів про нашу ветеранську організацію. Вона заснована ще 1976 року, є однією з найстаріших та найчисленніших організацій в Ізмаїлі. У її лавах люди різних професій – судноводії, механіки, матроси, експлуатаційники, інженери, економісти, фінансисти, кадровики та багато інших. Але їх об'єднує одне: ці люди пам'ятають, як будувалося і розвивалося підприємство, віддали йому значну частину життя, зберігають славні флотські традиції, безцінний досвід та знання. 60 наших ветеранів пропрацювали у пароплавстві понад 50 років – ціле життя! Найкращі з них – заслужені працівники морського та річкового флоту, досвідчені фахівці, які своїми справами писали історію підприємства, були першопрохідниками на Дунаї. Одному із найстаріших членів ветеранської організації капітану Володимиру Петровичу Сатуніну цього року виповнилося 95 років. Він застав у складі флоту тоді ще РДДП пароплави, працював на всіх буксирах пароплавства в Катарактах, виховав цілу плеяду дунайських судноводіїв.

Будемо намагатись і в подальшому знаходити можливості для підтримки нашої ветеранської організації".

Читайте также