среда, 1 июня 2022 г.

Свято дитячих посмішок


Сьогодні в актовому залі Українського Дунайського пароплавства було чутно веселий сміх та радісні голоси дітей. Цікаві, невгамовні хлопчаки та дівчата разом із мамами, татами та бабусями прийшли на захід, присвячений Дню захисту дітей.

Голова ППО ПрАТ «УДП» Віталій Татарчук, вітаючи дітлахів зі святом, зазначив, що цього року в Україні День захисту дітей відбувається у особливих умовах воєнного часу. Сім'я та діти – це споконвічні цінності нашого суспільства, і першочерговим завданням кожного дорослого є збереження життя та здоров'я дитини. З початку війни багато дітей осиротіли, зіткнулися з жахами війни, загубилися під час бомбардувань, евакуації із зон бойових дій, зникли безвісти, насильно вивезені на територію країни-агресора. Тому сьогоднішнім заходом організатори побажали подарувати дітям відчуття миру, щастя, гарного настрою, позитиву, безтурботного дитинства.


Організоване профспілковим комітетом та Клубом моряків свято нікого не залишило байдужим. Дітлахи активно включилися до ігор, вікторин, конкурсів, інших захоплюючих змагань, намагаючись ні в чому не відставати один від одного.

Разом із заводними ведучими в образі ляльки Лол та Єдиноріжка діти дружно співали, танцювали, грали у командні ігри, змагалися. На переможців чекали призи, а всіх разом – сміх та веселощі.

Батьки із задоволенням спостерігали за живим спілкуванням своїх дітей, їхньою дитячою безпосередністю та аплодували виступаючим юним солістам Олексію Романову («Хлопчик рок-н-ролу», «Мамочка») та Ксенії Ніколовій («Сонечко»), учасникам зразкового ансамблю танцю «Катюша» (керівник Діна Щербань), які подарували дітям чудові танцювальні композиції «Весна», «Фізкульт-Привіт» та «Фантазія».

Свято вийшло яскраве, видовищне, веселе, доставило задоволення і дітям, і батькам.























Читайте также