среда, 1 июня 2022 г.

З ювілеєм, Петре Олександровичу!

У перший день літа 85-річний ювілей відзначає ветеран Українського Дунайського пароплавства, колишній капітан морських суден Петро Олександрович Львов.

На південь України Петро Олександрович приїхав разом із сім'єю, коли батька призначили на посаду капітана Ренійського порту. У Рені він закінчив середню школу, спочатку працював у порту приймальником, а в 1955-му вступив на судноводійний факультет Ленінградського вищого інженерного училища. Після його закінчення був направлений до Радянського Дунайського пароплавства третім помічником капітана на судна каботажного плавання.

Як грамотний та відповідальний молодий фахівець, невдовзі Петро Олександрович був направлений на новозбудований теплохід «Рені», де виріс до старшого помічника капітана. За час роботи на судні наполегливо переймав досвід старших колег, вивчав райони плавання, освоїв необхідну в роботі англійську мову.

1970 року П.О. Львова було призначено на посаду капітана. Він очолював екіпажі теплоходів "Процион", "Нюра Кижеватова", "Юлиус Фучик". На кожному із суден він зумів налагодити дружну та згуртовану роботу екіпажу, досягав гарних виробничих результатів та безаварійної роботи судна, передавав досвід молодим штурманам.

Петро Олександрович пропрацював у Дунайському пароплавстві до 2008 року. Його 54-річний трудовий внесок у роботу підприємства відзначено медаллю "Ветеран праці", знаками "За безаварійну роботу. 30 років» та «Почесний працівник УДП».

Ветеранська організація, служба безпеки судноплавства, колеги від душі вітають Петра Олександровича з ювілеєм та бажають здоров'я, бадьорості, душевного тепла, миру та благополуччя!

Читайте также