суббота, 7 мая 2022 г.

Делегація України взяла участь у засіданні робочої групи з юридичних і фінансових питань Дунайської Комісії

Представник України в Дунайській Комісії Любов Непоп 6 травня зустрілася з Заступником Голови з цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України (Адміністрації судноплавства) Віктором Вишньовим.

3-6 травня Віктор Вишньов особисто очолював делегацію України на засіданні робочої групи з юридичних і фінансових питань Дунайської Комісії, яке проводилось в штаб-квартирі ДК в Будапешті.

Учасники зустрічі обговорили основні результати роботи делегації України на засіданні цієї робочої групи, яка є основним експертним майданчиком для підготовки необхідних рішень для сесії ДК.

Українська делегація довела до відома міжнародних партнерів інформацію про негативні наслідки для судноплавної галузі України від незаконного блокування російськими військовими окупантами роботи морських портів України. Голова делегації звернувся з проханням щодо залучення активної підтримки українських судноплавних компаній та портів на Дунаї в умовах військової агресії росії.

Читайте также