суббота, 28 мая 2022 г.

З ювілеєм!

Сьогодні своє 85-річчя відзначає ветеран пароплавства, колишній механік річкових суден Аркадій Давидович Грязнов.

До Ізмаїла він приїхав після навчання в Одеському інституті інженерів морського флоту. Був прийнятий токарем на Ізмаїльський судноремонтний завод, а за кілька років перевівся в плавсклад Дунайського пароплавства.

Починав другим механіком на пасажирському трамвайчику "Сокол", пізніше працював на річкових буксирах-штовхачах "Алма-Ата", "Нина Соснина". Зарекомендував себе як технічно грамотний механік, раціоналізатор, сумлінний та ініціативний працівник.

У 1978 році А.Д. Грязнов перейшов на берегову роботу в службу суднового господарства в якості інженера відділу планування та обліку, старшого інженера відділу техобслуговування та ремонту флоту. Вправно застосовував свій великий технічний досвід та знання у практичній роботі, брав активну участь у впровадженні сучасних методів техобслуговування флоту.

З 1982 року і до виходу на пенсію Аркадій Давидович працював на посаді механіка на теплоходах «Краснодон», «Николай Потипаев», завоювавши повагу колег та керівників берегових служб сумлінним, уважним ставленням до роботи та високою кваліфікацією.

Ветеранська організація, технічна служба, колеги щиро вітають ювіляра з днем народження та бажають бадьорості, енергії, здоров'я, домашнього тепла та благополуччя!

Читайте также