суббота, 23 апреля 2022 г.

Вітаємо з Великоднем!


Шановні працівники Українського Дунайського пароплавства, колеги, ветерани!

Вітаємо вас із світлим і радісним святом – Великоднем. Щороку це свято відгукується у наших серцях радістю, дає нам віру в себе і опору в житті.


У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчуваємо його захист і підтримку, що Він не залишає нас навіть у найскладніші часи та нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації. Великдень дає нам упевненість в тому, що будь-які труднощі можна здолати.

Сьогодні мі усі проходимо через важке випробування: на нашу землю прийшов безжальний ворог. Серед нас багато тих, хто відірваний від своїх родин, коханих та близьких, хто відзначає Великдень не вдома, а на фронті, на передовій, у боротьбі за своїх рідних та Україну. Та попри все український народ щодня демонструє нездоланну волю до перемоги та віру в мирне майбутнє.

Хай щира Великодня молитва об’єднає усіх нас, додасть мудрості, сил і наснаги. Ми віримо в те, що ця єдність, заснована на віковічних християнських моральних цінностях, буде і надалі згуртовувати всіх нас у нашій спільній справі – об’єднанні всіх наших зусиль задля звільнення рідної держави від загарбників і подальшої її відбудови.

Нехай Господь дасть нам сили перемогти ворога у нашому серці та у нашій країні, дасть нам своє Боже благословення та захистить нас від жахів війни!

Христос Воскрес!


Дмитро МОСКАЛЕНКО,
в.о. Генерального директора ПрАТ “УДП”.

Читайте также