понедельник, 17 января 2022 г.

Світла пам'ять Левченку Григорію Федосійовичу


16 січня у віці 75 років пішов із життя колишній капітан річкових суден УДП ЛЕВЧЕНКО Григорій Федосійович.

Г.Ф. Левченко працював у Дунайському пароплавстві з 1967 року після закінчення Київського річкового технікуму. Пройшов шлях від третього помічника капітана до капітана на теплоходах "Таллин", "Запорожье", "Рига" та "Ханой". Без відриву від виробництва закінчив Одеський технологічний інститут холодильної промисловості. 1989 року був затверджений на посаді капітана теплохода «Куйбышев». Пізніше довгий час очолював екіпаж теплохода "Валентин Пиляев".

З перших років роботи Григорій Федосійович зарекомендував себе лише з гарного боку – як сумлінний, старанний спеціаліст флоту, грамотний судноводій.

За час роботи капітаном забезпечував безаварійну роботу довіреного йому судна та виконання рейсових завдань, набув гарного практичного досвіду в різних умовах плавання, яким ділився з молодшими членами екіпажу. Колеги відзначали такі його якості, як витримка, відповідальність, діловитість, наполегливість у вирішенні питань, добрі організаторські здібності.

2018 року Г.Ф. Левченко вийшов на заслужений відпочинок. Стаж його роботи у пароплавстві налічує 51 рік, за сумлінну працю його нагороджено знаком «Почесний працівник УДП».

Керівництво пароплавства, служба управління персоналом, служба безпеки судноплавства, рада ветеранів, ППО ПрАТ «УДП» щиро сумують з приводу смерті Григорія Федосійовича Левченка та висловлюють співчуття рідним та близьким.

* * *
Колектив ВП «Учбовий центр» висловлює глибокі співчуття лаборантові Щокіній Наталії Григорівні у зв'язку з тяжкою та непоправною втратою – смертю батька Левченка Григорія Федосійовича.

Читайте также