воскресенье, 23 января 2022 г.

Вітаємо Георгія Ольховського з 85-річчям!


23 січня 85-річчя відсвяткував колишній капітан річкових суден УДП, почесний працівник пароплавства Георгій Євменович Ольховський.

Більш ніж половина життя Георгія Євменовича пов'язана з Дунайським пароплавством. На флот він прийшов після закінчення Кілійської моршколи у 1955 році. Працював матросом, шкіпером, кермовим на річкових суднах, вивчаючи основи морської професії. 1968-го без відриву від виробництва закінчив Одеське морехідне училище та був призначений третім помічником капітана.

В.Є. Ольховський за десять років виріс до старшого помічника капітана, зарекомендувавши себе грамотним, перспективним командиром флоту. Працюючи на різних типах суден на Дунаї від Ізмаїла до Лінца, добре вивчив особливості судноводіння на різних ділянках річки, штурманську систему судноводіння.

З 1996 року Георгій Євменович працював старшим помічником, згодом змінним капітаном теплохода «Астрахань». У 2005 році був висунутий на посаду капітана, довгий час очолював екіпаж теплохода «Лука Капикраян». Всі роки роботи в пароплавстві його відрізняли такі якості, як професіоналізм, працелюбність, працездатність, енергійність та організаторські здібності.

Ветеранська організація, служба безпеки судноплавства, колеги, вітають Георгія Євменовича з ювілеєм та бажають міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості, благополуччя та турботи близьких!

Читайте также